Дъждът е най-красив с теб,
тогава чувствам се изцяло "Твоя",
попивам всяка капка с любов,
достигнала до мен в дъждовно време.
Показваш ми безкрайното небе
без думи, с цветовете на дъгата,
дори дъжда не може да те спре
да ме обичаш по своя "невъзможен"
начин...
© I. Gabrovska Всички права запазени