22.06.2017 г., 9:22 ч.

Издънка 

  Поезия » Гражданска
232 0 1

Издънка

 

Издънка жилава съм аз,
на българи от село,
като къртици слепи,
ровещи пръстта,
които са били
и са останали
със гордо чéло,
живели без компромиси,
със съвестта.

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??