Изгаряща любов
Потапяш ме с очите ти красиви
в засмукващ любовен водопад
и падам във водите ти пенливи,
в бездната на твоят огнен ад.
Давя се от ласки и любов,
въздух не мога да си взема,
дари ми само глътчица живот -
за мъничко поне да се съвзема.
После захвърли ме на брега,
не ме щади, че съм русалка,
върни ми само малко свобода,
да литна нависоко като чайка.
© Аби Даби Всички права запазени