17.01.2013 г., 6:56 ч.  

Изгорих мечтите си 

  Поезия
649 0 5

Изгорих мечтите си.

Твърде са големи.

Пречат ми да бъда всекидневна.

Пречат ми

да влагам смисъл в малките неща.

Карат ме да се разгръщам,

да летя,

да прескачам граници...,

а къде ти толкоз място

в мойта малка къща.

Трябва някак да се сместим

аз, детето, котето,

няколко саксии със цветя,

покъщнина

и гардероб със дрехи.

Няма място.

Изгорих ги.

Чудя се дали за пепелта

мъничко местенце

ще намеря.

 

17.01.2013

 

http://www.youtube.com/watch?v=o3Ki9rBuVXQ&NR=1 

 

© Милена Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??