Изгуби се магията която!?
Тлееше с години в нас.
Но ето че дойде мига във който,
от нас избяга любовта.
Със теб изгубихме искрата...
Искрата, пламък и пожар.
Сега в ройните остана само
изгорялата душа...
Душа, която страда.
Затуй че любовта ни изгоря.
Затуй че в пепел се превърна
и с мен така се подигра.
Сега със теб мълчиме в къщи...
И всеки в самота се е обвил!?
В един дом сме... но в различни стай.
Лъжовно щастие делим.
© Ангел Всички права запазени