Знаеш ли защо е глуха самотата
и разяжда всяка топла дума?
За да може да пусне корени в душата...
и бавно гласовете да погубва.
Знаеш ли защо е сляпа любовта ни
и защо боли, когато сме сами?
Дълбаем рани надълбоко в телата...
и търсим изгубени очи,
в които вярвахме до безсъзнание,
а с погледите си разрушавахме стени.
Сега вдишваме само капките страдание,
осъзнавайки колко трудно е да си един...
Защо се търсим в безкрайни коридори,
след като отрекохме се преди време?
Една любов, но с толкова простори -
няма как изведнъж да забравим...
© Алехандра Всички права запазени