Изгубих си римата,
скри се, избяга
във чужда заблуда
и обща лъжа.
Изгубих я! Няма я!
Ти я изгони
с глупостта своя
и наивна душа.
Изчезна! Отиде си!
От тебе ранена,
от думите празни
там нейде кърви.
Изгубих си римата,
убита лежи
от твойта заблуда,
от твойте лъжи.
© Николета Попова Всички права запазени