ИЗГУБИХ ТЕ
Изгубих те, защото те обичам.
Изгубих те, защото все държах да си до мен.
Изгубих те и няма да отричам,
че те държах като във плен.
Изгубих те и всичко свърши,
защото нещо в мене се прекърши.
За миг се спусна тъмнината
и мрак разнесе се в душата
превърнаха се дни във векове,
а нощите изпълниха се с духове
и раят се превърна в ад,
и няма връщане назад.
Изгубих те, защото не помислих,
че нуждаеш се от малко свобода.
Изгубих те, защото си помислих,
че контролирам твоята съдба.
Изгубих те, защото се подлъгах,
че винаги ще си до мен.
Изгубих те, защото те излъгах,
че ще си мой до сетния си ден.
Изгубих те – сърцето ме боли.
Изгубих те – душата ми скърби.
„Изгубих те” е всяка мисъл.
Изгубих те и няма смисъл
да чакам да се върнеш пак.
Изгубих те и всичко се превърна в мрак.
© Невена Христова Всички права запазени