ИЗГУБВАНЕ
Жена... Аз обичам
Изгубвам те.
Изгубвам те,
а ти заспиваш,
успокоен от чужди ласки...
Обезличваме дома си
(макар и мислено създаден)
и чужди ласки ме успокояват.
Не мога да заспя от тях...
Изгубваш ме.
Изгубваш ме,
а ти заспиваш...
успокоен...
© Илзе Енчева Всички права запазени
много тъжен , но и красив стих...с обич за теб.