Дъждът студени сълзи рони -
пред първи сняг последен дъжд;
във огъня припукват клони.
Лежа в прегръдката на мъж
и няма нищо на земята,
което да я замени.
Дали ни завидя Съдбата? -
Посегна и ни раздели,
дори не знам дали ме помниш
и със кого ме замени...
Дъждът последни сълзи рони:
Къде си ти? Къде си ти?
© Кети Рашева Всички права запазени
Бъди благословена и лека вечер!