11.07.2007 г., 12:30 ч.

ИЗХАБЕНИ СА ДУМИТЕ 

  Поезия
1148 0 20
 

Изхабени са думите, тропат във руслото.

Всичко еднакво е... чак до отровност.

Разсъблякохме правдата, гледахме глупаво,

всяка малка причина пришихме с условност.

Непонятно първични сме, викаме в празното

и не виждаме вече дори светлината.

Пременихме постелите, мръсни до скъсване

и със бяло покрихме се - сякаш на сватба.

Но крещящо е черното, вътре... в душите ни -

и дори да перем, все сапунът не стига.

Захабени сме умствено, всичко е свинщина,

във помията сгазихме всеки поминък.

И заграчихме с гарвани - все песнопойни сме.

Що намерим - кълвем до месо... за разплата.

И високо да литнем, ще трябва да помним,

че еднаква след всички ни Е... миризмата.

© Кремена Стоева Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??