Изживени удоволствия
Блъскат се в ума ми стари спомени
за отминалите дни.
Вдъхновяват ме за нови подвизи,
но... уви !
Сега съм вече нов човек,
заобиколен от нови приятели.
Мъча се да отблъсна приятните спомени,
но ме връхлитат отново и отново.
Как хубаво беше тогава,
но... и сега не е за изпускане.
Останаха ми за тях да ми напомнят
само белите косъмчета в косата ми.
А някой казваше, че това е от
приятни изживени удоволствия.
© Гри Всички права запазени