Приплъзваш ръцете по моето тяло,
пронизваш ме с поглед в очите,
разплиташ ме с ласки, поглъщаш ме цяла,
единствен ми сбъдваш мечтите.
Разтапяш ме, галиш, потъваш, ухаеш,
с целувки гърдите обдишваш,
проникваш във мене, душата ми ваеш,
отпиваш, отпивам... разнищени.
Сънна артерия, пулсираща, жива,
възбужда страстта, да опитам,
зъбките впивам, отровна и дива,
излъчвам любов... и излитам.
© Неземна Всички права запазени