Една студена истина.
И болка в мрака. Като хлад.
Дойде и ме прегърна.
А исках да си ти...
И после си отиде.
Останах без сълзи.
Сърцето ме наказва -
за тебе все шепти.
Изтръпвам от очакване.
Но как е тихо всичко тук...
Излъга ме - разбрах го.
Без срам наказа ме... нали?
© Сиана Петкова Всички права запазени