Измамата под наем е взела твоето лице;
лъжовно си купува от всеки тя сърце.
С очите ти красиви примамва ме сега,
омайвате ме двама - с красиви думи, без дела.
Маска от вежливост слагаш си в нощта -
да успееш да откраднеш моята душа.
В очите ти потъвам като в кладенец сега,
ала той е пълен не с една лъжа.
Приятели сте двама - Измамата и Ти;
като стари дружки крадете ви мечти.
Но не ще откраднете моето сърце,
защото то отдавна е в твоите ръце.
© Милена Всички права запазени