Потъвам в неговите топли длани,
събуждам се в прегръдките на друг.
А дълбоко във сърцето си мечтая
ти да бъдеш тук!
Заспивам с него, а сънувам тебе,
добре, че мислите ми не чете.
Той ме гали с нежни ласки,
а аз във него виждам теб.
Той ме гали, но студено е сърцето
и тръпка няма в мойта кръв.
В гърдите сякаш мястото е празно,
където много пъти беше пръв.
Писна ми от филми и от роли,
да лъжа други всеки ден.
А без сили моето сърце говори,
че обича само теб.
© Антониа Димитрова Всички права запазени