Измамник
Твърдиш, че ме обичаш,
а след нея тичаш.
Най-добре кажи,
че вече ме забрави ти.
Казваше, че съм една,
а всъщност съм била поредната.
Знаеше, че ще ме боли,
а излъга ме ти.
Аз бях поредната хлапачка,
на която сърцето смачка.
Как може, ми кажи,
та ти без сърце ли си?!
© Шукрие Всички права запазени