Изненадай ме,
бъди
неразумен
и над моя
разум
надделей.
Изобилен,
нежен
и влюбен.
С копнежи
му се
присмей.
Изобличи го
колко
страхлив е,
измори го-
нека
да страда.
Че пътят
често
трънлив е,
но накрая
си
заслужава!
© Ивелина каменова Всички права запазени