Този път си тръгвам (за последно)
И даже спомените няма да си взема,
Молбите ми към тебе се изчерпаха, а
Истините ти лъжовни не приемам.
Измислена любов не ми е нужна,
За истинско обичане копнея.
Не искам вечно да съм другата,
Един живот (тъй кратичък) живеем.
Вземи си думите и ласките измамни, а
Ето, аз сърцето си ще взема, с
Ръцете ще прегръщам не на заем
И пак ще съм щастлива (в друго време)...
© Биляна Битолска Всички права запазени