1.03.2008 г., 19:04 ч.

Изпепелено сърце... 

  Поезия
968 0 3

Не!

Не вярвам, че те изгубих...

Не мога и не искам да приема,

че те няма до мен...

Ти си тук, в сърцето ми!

Живееш в мен...

Моля Бог да те върне при мен,

но Той сякаш не чува молбите ми...

Целият свят се срина над

изпепеленото ми сърце...

Болката ме окова безпощадно,

за да не възкръсна никога повече...

Кой ме прокле така?

Защо ме накара да се влюбя в теб,

а сега те няма...?

Не остави дори знак след себе си,

за да се опитам да те открия...

Ти си всичко за мен -

моят смях, моите сълзи,

моето щастие и нещастие,

моята смърт и живот...

 

© Герито Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??