Какво от туй, че остарявам
научих хиляди неща,
разбрах ,какво е зло и суета,
какво е радост и тъга.
След много време помъдрях
и хората край мене опознах,
на лошото отвръщах с доброта
и радвах се на малките неща.
Разбрах,че всеки ден ми е подарък,
и трябва да живея за мига,
денят ми да е пълен с радост,
любов,усмивки,доброта.
Какво от туй,че остарявам,
все някога ще има край
обичах,радвах се, копнях
и щастието си сама избрах.
© ПЕНКА КАМБУРОВА Всички права запазени