Изповед
Днес не ми е ден.
От света ще се скрия.
Ще изключа компютъра с
глобалната мрежа на Нета.
Ще изключа домашния телефон,
защото досажда дори и
телефонния секретар.
Ще изключа и двата
си мобилни телефона.
Няма да потегля с колата за някъде.
Няма да гледам света от прозореца.
Няма да пия кафе с приятели.
Няма да отварям външната врата,
ако се звъни на нея.
Ще се скрия в себе си!
Но така по-добре ли е?!
Колко дълго мога да остана там?
Помощ – приятели, намерете ме...!
Останах сама в целия свят!
Останах сама със себе си!
21,02,2007
© Мери Всички права запазени