6.07.2012 г., 9:58 ч.

Изтлява или се ражда 

  Поезия
372 0 0

Изтлява

или заживява нов живот?

Любовта ни - кратка химера,

отива си или се пробужда,

отива си или остава,

живота да присътвори,

има я или има нещо,

което просто я държи жива

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??