Изтлява тихо вечерта,
в сумрака птиците утихват
и с нежни трели в песента,
щурците с трепет се привикват
Облегнати един на друг
в омая гледаме звездите.
Сеното, напластено в кръг,
омагьосва сетивата и душите.
© ШЕМЕТ Тарантупски Всички права запазени
Никога не е късно за теб!