Слънца в кутийка,
очи в коприна.
Чаена чинийка,
допрени струни.
Нирванни тичания
в поля от орхидеи.
Все... джапане
сред дивите лилии.
Откъсни ме,
наречи ме в хайку!
Запали спирта по меча!
Живи, драконово-жалки,
затвори очи пред сеча.
Усети как луната
в гърдите нахлува.
Светлина на жена!
... в бамбукова тръба
отрова...
© Графит Диамант Всички права запазени