С цветя не се изтриват сълзите,
със SMS-и също.
Бонбони не помагат,
когато думите тежат.
Да лъжеш вярно е изкуство,
което ти владееш,
но не помага всеки път.
Да сбъркаш е човешко,
но трудно е да се извиниш
и гордостта си да пречупиш,
и да признаеш, че грешиш.
© Вера Камбурова Всички права запазени