Извинявай, че ще ти го кажа в рима!
Знам, че мразиш всеки мой стих,
но нещо за казване между нас има.
От този филм вече се уморих.
С другите борих се, за да бъдем двама.
Невинни хора заради теб нараних,
но в битка с теб не мога да се изправя.
Безразличие в очите твои открих.
Уж ме искаше, а друго показваше.
Не вярвам на думи, а на каквото видя,
ти всеки ден без думи ми казваше,
че не ти трябвам, че искаш да си отида.
Другите лъгах, истините в себе си крих.
Сама се залъгвах, че с мен искаш да си.
В най-трудната битка себе си победих.
На крачка съм да си тръгна, ако искаш ме спри!
© Диана Костова Всички права запазени
Докарайте го до валс, ще е окончателно
Съпричастна съм към болката ти, искам да те развеселя... но знам, че решението си е само твое. Тук съветите са излишни, освен тези на твоето сърце
Затрогващо!
Поздрав!