Извор
Ще се превърнем в бурни вълни
в безкрайно пясъчно море...
Като морска пяна и бриз –
ще сме нещо така съвършено.
Ще строим вселени през деня
от слънцето ще черпим сила…
Като ефирни лъчи и светлина –
ще сме утрото на всичко.
Ще имаме прекрасни нощи –
вечери пълни с ароматно бъдеще...
Като чисти истини и златен дъжд –
ще сме извор на живота.
© Марина Петрова Всички права запазени