Рима подир рима,
стъпка подир стъпка,
бавно те изпивам,
глътка подир глътка,
но оставам жаден
и те пия още,
пия ненаситно,
цели дни и нощи.
Ти оставаш цяла,
свежа, ненапита.
Жаден ли съм още?
По-добре, не питай!
© Георги Стоянов Всички права запазени