Феодален дебелак се обяснява по телевизията пак:
Ама нещо предприели, пари там дали, пари от тук взели
Много свършили и даже се поизморили
Народе негов - дай му още гласове на избори и нови сили
И разни други лекари и политици,
заклеват в интервюта като еретици
Какво да правим и какво да сторим,
как от вируса да се опазим и да го преборим
Е, то хубаво, ама досега
шест месеца правителството спА
И вместо да ми дават интервюта,
да си свършат работата в таз минута
Но нейсе, не виждам как ще ни "огрее"
Освен на топличко да се затворим
Да изпълняваме и да не спорим
Послушни и удобнички да бъдем,
Да не размишляваме, и да не съдим
А напролет (под маската) с усмивка на уста
За тях отново да дадем гласа
...................................................................................
Оставчица една ми се присъни
Подписана от тлъстичкия вожд
Но за съжаление остана в(ъв) съня ми...
...................................................................................
За да могат тези некадърници да управляват,
с живота ни търгуват, залагат го и ни се подиграват!
© Юнеско Чомски Всички права запазени