Жадувай ме и нека те боли,
да бъдем двама се страхуваш.
Сърцето ти проклех да изгори
да спиш до нея, мене да сънуваш.
Очите ми ще ти рушат покоя,
усмивката ми в плен ще те държи,
до болка ще желаеш да съм твоя
и бавно ще умираш ти!
© Доника Стоянова Всички права запазени