7.11.2008 г., 7:25 ч.

Жадувам 

  Поезия » Любовна
918 0 1

Жадувам за красивите изпепеляващи очи.

Жадувам за погледа, изпълнен с несбъднати мечти.

Жадувам за усмивката ти нежна, за целувките дори.

Жадувам тялото ти с моето да се сплоти.

 

Жадувам за теб и твоята любов.

Жадувам да чуя от теб, че и ти си готов.

Жадувам да ме обичаш безкрай.

Жадувам да превърнеш живота ми в рай.

 

Жадувам... Жадувам...

Все със сърцето си се бунтувам.

Да те изтръгне от себе си не успява.

И всеки път, щом види те, полудява.

 

И обещава... И обещава,

че никога пред теб няма да се предава...

© Радена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Прости ми, че така съм те измъчвал,
    дордето аз - същински каубой -
    в салони, барове, бистра и кръчми
    се лашках от запой към нов запой.
Предложения
: ??:??