3.01.2008 г., 8:58 ч.

Жажда 

  Поезия
583 0 3

         Сърцето е пламък,

         душата - искра

         жаждата - огън за двете...

 

          Целуни ме, не чакай...

          и ще изригне вулкан...

          с дъх нежен на алено цвете...

          

 

© Белла Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??