Не виждаш ли искрата в моите очи?
Не я ли виждаш? Тя за теб гори!
Тя чака само твоя лик да види и ще запламти.
Искра гори. За теб. Тя чака само поглед мил,
за да се възпламени. Не я ли виждаш? Тя за теб гори!
Искрата в моите, опожарени от сълзи очи.
Само погледни и ще видиш жаждата за ласка.
Жаждата за теб, която в мен гори.
В моите очи. Не я ли виждаш?
Тя за теб гори. В моите, опожарени от сълзи очи...
05.06.2006г.
© Силвия Йорданова Всички права запазени