18.08.2007 г., 13:30 ч.

ЖАЖДА 

  Поезия
638 0 5
Тялото ти още пари,
тръпнещ, във очакване гориш!
Страст и жажда те изгарят
и не можеш да ги утолиш.

А е нужна само малка,
бистра капчица вода,
от сърце, което дава,
без да мисли за това!

© Маги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??