8.01.2013 г., 23:48 ч.

Жажда 

  Поезия » Любовна
732 0 12

ЖАЖДА

 

Омръзнах ти вече, нали?!

И с друга сега се развличаш...

А знаеш ли колко боли,

когато в самотност обичаш?!

 

Недей ми излиза с това,

че всяка любов си отива,

че с времето чувства, слова

и страсти полека изстиват...

 

Защото житейският път

е суха, безводна пустиня

и гасне човешката плът

в далечна, миражна картина.

 

Душата, обаче, гори

и вечно за обич жадува...

Ще пия от тебе дори,

когато ти друга целуваш!

© Христина Радомирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??