3.01.2009 г., 23:33 ч.

Жажда за обичане 

  Поезия » Любовна
961 0 24
Посвещавам на ВЛАДИ* РАЙНОВ 

 

По тихата пътека си вървял,

безшумно си ме следвал,

мечтал си ме,

бездумно си ме пял

и просто си ме чакал.

Не си забравил

за следите,

оставени

от мен

в очите ти,

така красиво

си ги претворил

във жажда

за обичане.

И знаел си -

ще се потърся

във топлината

на ръцете ти,

във тръпката

на младо вино

ще се покръстят

устните.

Пътеката е толкова красива,

не спирай,

защото в краят й,

в копринени мечти

те чакам.

Така безмилостно

отново

си ме претворил

във жажда

за обичане.

 

(посветено)

 

МУЗИКА>>>  

 

© Весела ЙОСИФОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??