Жежки стенания
* * *
Черното дърво
кацнало на покрива.
Песен на гарван.
* * *
На душа полска
класове натежали.
Жътвата иде.
* * *
Жежка мараня.
Морен вопъл просветна.
Гръмотевица.
* * *
В ангелска маска
зла градушката бие.
Дяволски копнеж.
© Агапея Полис Всички права запазени