Тлее
и се ражда наново,
търсим го
и горим във него...
една осъщественост
и едно презрение
след това...
затова бягам...
не ми питай нищо
и не искай
да знаеш,
така и няма да разбереш,
така и няма да узнаеш
тайната на опиянетието,
тлее
и се ражда пак,
търсим го,
а то е тук...
а аз бягам от нещо,
което просто
ме застигна...
© Мария Всички права запазени