Днес съм с вкус на море и на зрели смокини.
Усетѝ как ухае нощта тъмнокоса...
И ела.
Виж, Луната крие двете половини
на любов и на грях.
Не задавай въпроси.
Да мълчим, докогато небето обляга
рамената си звездни по ръба на скалите.
Летни сме и така сме отчайващо млади...
Нарисувай ми с устни сърце по очите.
Нарисувай любов само с пръсти и шепот.
Вдишвам теб, а издишам безкрайна вселена.
Deja vu - както в онзи, троянския епос
пълен с огън, войни и красива Елена.
Целуни ме,
че после нощта ще отмине,
а денят ще прелисти тъжна, есенна книга.
Аз съм с вкус на море и на зрели смокини
и съм влюбена днес.
Може би и завинаги.
© Деа Всички права запазени
Е, Пепи, сливи и зеле🤣 - с малко фантазия сливите стават смокини, а зелевите листа - морски вълни.😊🌊