Днес, пожела си ме - гола
И ето, гола пред тебе стоя
Къде да застана,
За да ме снимаш с очи
Спомен незабравим да оставя
Пълен с усмивки
И безброй слънчеви лъчи
Пожелай ме, където поискаш
Заставам без свян
Твоя мечта
Аз – твой съкровен
Най-истински блян
© Вяра Ангарева Всички права запазени