Пред мен момиче русо
седи с приятелка една,
тя точно моят тип е – къдрокосо,
а очите пълни с топлина.
Присъствието мое забеляза
и погледи се стрелваха един след друг.
За палави игри готовност тя показа,
фиаското започваше от тук.
Седях говорейки със Анито и Цецко,
поглеждах тайничко отсрещната страна.
Усмихваше ми се закачливо, тъй леко,
блокира всичко в моята глава.
Очакваше аз нещо да направя,
но днес за флирт не бях готов.
Аз този поглед няма да забравя,
за него ще се върна настроен за любов!
/ 10.04.96г.- Пловдив /
© Христо Петров Всички права запазени