Желание
Желаеш ли да бъда твойта страст,
да се промъквам в сънищата нощем?
Желаеш ли да бъда твое слънце,
което да те топли дни и нощи?
Желаеш ли да бъда нежна дума,
и топъл поглед, нежен смях, магия?
Желаеш ли да бъда в тишината песен
и само за любов да ти нашепвам аз?
Желаеш ли да бъда обич и надежда,
и скрита вяра, за щастие молитва?
Желаеш ли да сбъдна твоите мечти?
Желаеш ме? Ела, в страст ме превърни?
14.02.2008 г. ( 00:40 ч.)
© Александра Георгиева Всички права запазени
с обич, Александра.Хубаво е твоето желание.