24.08.2007 г., 8:51 ч.

Желание 

  Поезия
489 0 4
Блъскат се в ума му метеори
и той желае необятни простори!

Да лети като птица лекокрила!
Да вие снага влюбена истински!

Да пои жажда от устни момински!
Да вземе за сърце, жар от дома й!

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??