16.11.2013 г., 18:32 ч.

Желание за блус 

  Поезия » Любовна
711 0 0

                     

 

                                           Желание за блус

 

                  В дискотеката те гледам и желая те страхливо.

                  Да те поканя ли на блус? Не смея, за да не ми 

                  откажеш ти вежливо.

 

                  И аз си казвам, че на следващия вече ще

                  си моя, но той започна бързо, а аз

                  защо ли все още се боя.

 

                  Боя се, да, защото неувереност във мене плува,

                  не искам аз на никого да кажа това момиче

                  колко ме вълнува.

 

                  Но мисления блус танцувам си със него и

                  гледам го в захлас, вълна от чувства влива се

                  в кръвта ми и вътрешно крещя от радост аз.

 

                  Прибирам се във къщи в тази вечер тиха,

                  не бързам да си лягам, щастлив съм

                  и си казвам: "Защо ли не напиша два-три стиха".

 

                 

© Лукан Луканов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??