Искам те!
Твоята фигура.
Извивката на ръцете и на бедрата.
Гърбът ти змия
и на гърдите баирите.
Контура на устните.
Бисерно свети устата.
Искам те! Пия те!
Тебе съм дирил!
Пиян съм от тебе
и не ми се говори!
Нахлуват желания
и така е горещо!
Денят спуска отвънка
тъмните щори.
Запалва Небето
звездиците - свещи.
Искам го допира
на копринена кожа!
Искам да галя
ръкойка - коси!
Искам да бъдем
не в твоето ложе,
а заедно в Рая...
Е, искаш ли?!
Искам и гола
да седнеш във мене!
Искам да бъдеш
и с моята риза!
Очи ненаситни
щастливо да стенат
и все по-надолу
със устни да слизаш...
© Красимир Дяков Всички права запазени