Желания
Аз искам във бялата зима,
звънчета да пеят за мен,
в прекрасната зимна картина
да бъде щастлив моят ден!
И вятърът пак да ме гони,
докоснал лицето с любов,
да свири по ноти игриви
за мене на всичко готов!
Снежинки да падат засмени
по моите златни коси
и само за мен вдъхновени
да бъдат красиви звезди!
Аз искам да плаче душата
със радостни светли сълзи,
открила за миг красотата
и сбъднала всички мечти!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Всички права запазени