Желая те!
Сега те желая!
Лудо, огнено, зловещо...
С дива ярост да изпиваш
моите устни пламенни, горещи!
Желая те!
Сега те желая!
Тялото да обладаеш,
силите ми да изстискаш и
да потънем във безкрая....
Желая те!
С любовна ярост
мен със себе си да слееш
и в красива нереалност
сладостно да отмалея.
И... времето е сякаш спряло,
и няма минало в този час,
а бъдещето, тъй копняло,
чака нас в притаен захлас!
© Ирена Цветанова Всички права запазени