Желая те, грях,
пак и пак,
умря моят страх...
Уби го страстта
(или любовта).
Тя пак те прегръща
и не знае, не знае,
че аз
още по-силно
желая те...
Грях?
Пак?
"Грях ще е,
ако не сториш
грях"
Сега?
Докога?
Пропаст?
Самота?
Вина?
Светлина?
Не виждам,
Господи...
желая го
пак този
сладък грях...
© Росица Всички права запазени