23.02.2007 г., 10:33 ч.

Жена 

  Поезия
827 0 1
Жена


Всичко е в мен.
В душата ми.
В чувствата.
В ума.

Аз всичко жадно ще погълна.
Ще се отдам на тласъка .
Ще се зарея.
Единствено така усещам, че живея.

Какво е то?

Пространство ли?

Вълна ли?

Чувство ли?

Едва ли.

Утре ще съм друга.
Утре ще съм зряла.

Жена.

© Красимира Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??